صفحه نخست
گردشگری
گردشگری بین المللی
گردشگری داخلی
مقالات
تماس با ما
درباره ما
صفحه نخست
گردشگری
گردشگری بین المللی
گردشگری داخلی
مقالات
تماس با ما
درباره ما
فیلتر بر اساس :
موضوعات
برچسب ها
نویسنده ها
نمایش همه
همه
آداب استقبال
آداب راه رفتن
آسیا
آشپزی
اروپا
استرالیا
الگوهای رفتاری
انباردار
بازاریابی در گردشگری
بازاریابی در هتل
پذیرشگر
خانه دار/ اتاقدار
خراسان شمالی
راهنمای عمومی گردشگری
رشته جغرافیا
سرآشپز
سرپرستان Supervisors
سرمیزبان
طبیعت گردی
قصاب
قناد
گردشگری
گردشگری بین المللی
گردشگری داخلی
گردشگری فرهنگی
متصدی چمدان بر
مدیریت
مدیریت حراست
مدیریت خانه داری
مدیریت داخلی
مدیریت غذا و نوشیدنی
مدیریت فرانت آفیس
مدیریت فنی و مهندسی
معرفی رشته های علوم انسانی
مقالات
هتل سبز
هتلداری
همه
5 آیتم مدیریتی
5خطای مدیران مراکز اقامتی
5خطای مدیران هتل
How do I a Tour guide?
Lia
Liar
آئین
آبشار دودهساگار
آداب
آداب استفاده از تلفنی
آداب و معاشرت
آشپز
آشپز دسر و شیرینی
آشپز سالاد
آشپز سس
آشپز غذای دریایی
آشپز غذای گوشتی
آموزش
اتاقدار
اتاقداران
ارتباطات تلفنی
ارزشیابی
ارزیابی
استان گیلان
استخدام
استرالیا
استقبال
اصطلاحات تخصصی
اصفهان
اصول حفاظتی در هتل
اصول و ضوابط مدیریتی در هتل
اقامت
اقامتی
اکوتوریسم
البرز
الگوهای رفتاری
انباردار
اهمیت غذا و نوشیدنی در هتل
ایران
ایرانگردی
بازاریابی اینترنتی
بازاریابی تلفنی
بازاریابی حضوری
بازاریابی در مهمان نوازی
بازاریابی در هتل
بازاریابی غیر حضوری
بازاریابی هتلی
بدرقه
بررسی درک تفاوت ارزیابی
بررسی فرایند فعالیت واحد فرانت آفیس هتل
بل بوی
بل مَن
بلغمی
بلندترین قله و کوه ایران
پایش(نظارت)
پایش(نظارت) و گزارش نویسی
پذیرش
پذیرشگر
پذیرشگر ارشد
پسر گوش بزنگ
تاریخچه صنایع دستی
تورلیدری
توسعه اکوتوریسم
توسعه گردشگری
تولید داخلی
جاذبه های متناقض و دیدنی
جایگاه گروه ویتامین ها
جایگزینی
جغرافیا آب و هوا شناسی
جغرافیا انسانی
جغرافیا روستایی
جغرافیا ژئومورفولوژی
جغرافیا شهری
جغرافیا طبیعی
جغرافیای گردشگری
جنگل ابر
جنگل الیمستان
جنگل گردی
جنگل گیسوم
جنگل های بلوط
جنگل های مدیترانه ای
جنگل های هیرکانی
چرخه فعالیت کاری
چگونه یک راهنمای تور بشوم؟
حفاظت پرسنل
حفاظت میهمان
حقوق و قوانین گردشگری
حمایت ملی
خانم و آقا
خانه دار
خانه داران
خراسان شمالی
دانشگاه پیام نور
دانشگاه تهران
دانشگاه خوارزمی
دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه کوثر
دروغ
دروغگو
دسر
دکتری
دموی
راهنمای تور عمومی
رستوران سوپراستار
رسوم
رشته جغرافیا
رشد سازمان
رضایت مشتری در رستورانداری
رضایت مشتری در هتلداری
رضایت مشتریان خوب
رود مندوی
زبان تخصصی گردشگری
سر
سر میزبان
سرآشپز
سرپرست انبار
سرپرست پذیرش و رزرواسیون
سرپرست خدمات میهمان
سرپرست رزرواسیون
سرپرست رستوران
سرپرست صندوق
سرپرست طبقات
سرپرست طبقه افراد بسیار مهم
سرپرست فضای عمومی
سرپرست کافی شاپ
سرپرست گارسون
سرپرستان طبقات
سرزمین 72ملت
سرزمین جاذبه ها
سرمیزبان
سطوح مدیریتی
سنت ایرانی
سودایی
سیر و سیاحت
سیستم تشویق
سیستم تنبیه
شرایط راهنمای تور
شهرستان گیلان
شیرینی تر
شیرینی خشک
صادق ثقفی اصل
صحبت تلفنی
صفراوی
صنایع دستی
صنایع دستی در ایران
صنعت گردشگری
صنعت هتلداری
ضوابط و شرایط تور لیدری
طالقان
طب سنتی
طبیعت گردی
عامل اقتصادی
عامل زیست محیطی
عامل فرهنگی
علائم دروغگویی
علم بازاریابی
علوم انسانی
غذا و نوشیدنی
فتح کوه
فرآیند پیدایش سازمان
فرانت آفیس
فرهنگ
فونداسیون
قناد
کاردانی
کارشناسی
کارشناسی ارشد
کمک انباردار
کمک قناد
کمک میزبان
کمک های اولیه
کوهنوردی
کیک
گارسون
گردش و تفریح
گردشگر جوان
گردشگرجوان
گردشگری آسیا
گردشگری بین المللی
گردشگری پایدار
گردشگری داخلی
گردشگری سنتی
گزارش نویس
متصدی چمدان بر
متصدی خوش آمدگویی
مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای
مدرس رشته گردشگری
مدرس رشته هتلداری
مدرس علوم ارتباطات
مدرس غذا و نوشیدنی
مدرس مدیریت گردشگری
مدیر پذیرایی و تشریفات
مدیر پذیرش و رزواسیون
مدیر حسابداری
مدیر خانه داری
مدیر داخلی
مدیر غذا و نوشیدنی
مدیر فرانت آفیس
مدیر هتل
مدیر واحد اقامتی
مدیریت آشپزخانه
مدیریت بازاریابی و فروش
مدیریت پذیرایی و تشریفات
مدیریت پذیرش و رزرواسیون
مدیریت تالار
مدیریت حراست
مدیریت حسابداری
مدیریت خانه داری
مدیریت خدمات مهمان
مدیریت داخلی
مدیریت رستوران
مدیریت غذا و نوشیدنی
مدیریت فرانت آفیس
مدیریت فنی و مهندسی
مدیریت کافی شاپ
مدیریت گردشگری
مدیریت مراکز اقامتی
مدیریت منابع انسانی
مدیریت هتل
مدیریت هتلداری
مدیریت واحد اداری
مراکز خرید
مرد گوش بزنگ
مرگ سازمان
مزاج
مسئول خرید
مشتری مداری
مشتری مداری در صنعت گردشگری
مشتری مداری در صنعت هتلداری
مشتریان وفادار
مشکلات توسعه گردشگری
معرفی بلندترین آبشارهای جهان
معرفی صنایع دستی استان های ایران
معرفی مشاغل هتل
معرفی مشکلات
معرفی موانع
معرفی هتل
معضلات سازمان
مقالات مدیریت هتلداری
مقالات هتلداری
مقاله
مقاله گردشگری
مناطق دیدنی خراسان شمالی
مهمانی
موانع توسعه گردشگری
موزه گردی
میزبان
میهمان
نظافتچی آقا
نظافتچی خانم
نقش گروه ویتامین ها در مواد غذایی
نقش ویتامین ها
نوروز باستانی
نوروز در فیروزکوه
نوروز در کاشان
هاستس
هتل چوبی
هتل رجینا
هتل سبز
هتلداری
هند
همه
amirhosein
فاطمه گنابادی
صادق ثقفی اصل
بهمن ۲۴, ۱۴۰۳
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
بهمن ۲۴, ۱۴۰۳
موضوعات
قصاب
مقالات
هتلداری
معرفی مشاغل آشپزخانه (۱)
از آنجایی که شریان حیاتی یک سازمان مخصوصاً سازمان های بزرگ که به ارائه خدمات مشغول نیز می باشند، نیروی انسانی آن است. لذا پرداختن
[…]
بهمن ۲۴, ۱۴۰۳
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
بهمن ۲۴, ۱۴۰۳
موضوعات
آداب استقبال
الگوهای رفتاری
مهم ترین آداب استقبال
مهمترین آداب استقبال در مهمانی های رسمی کدامند؟ در فضای کاری و بین همکاران خود ممکن است بخواهید که همکارانتان شما را به مهمانی خود دعوت
[…]
دی ۱۹, ۱۴۰۳
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
دی ۱۹, ۱۴۰۳
موضوعات
الگوهای رفتاری
الگوی رفتاری ارتباط غیر کلامی برای تشخیص دروغگویی
چگونه می توان دروغگو بودن فرد را متوجه شد؟ اجازه دهید با روش ساده تر شروع کنیم. نشانه های قابل توجه بسیاری وجود دارد که وقتی
[…]
دی ۱۹, ۱۴۰۳
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
دی ۱۹, ۱۴۰۳
موضوعات
آداب استقبال
الگوهای رفتاری
آداب استقبال
مهمترین آداب استقبال در مهمانی های رسمی کدامند؟ در فضای کاری و بین همکاران خود ممکن است بخواهید که همکارانتان شما را به مهمانی خود دعوت
[…]
دی ۱۵, ۱۴۰۳
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
دی ۱۵, ۱۴۰۳
موضوعات
مدیریت
مدیریت غذا و نوشیدنی
مقالات
هتلداری
۳۰ نکته اساسی میزبانی
فرقی نمی کند که در یک هتل مشغول به کار میزبانی هستین یا در یک رستوران بزرگ. شاید هم در یک فودکورت (مجتمع غذایی) مشغول به
[…]
دی ۱۵, ۱۴۰۳
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
دی ۱۵, ۱۴۰۳
موضوعات
مدیریت
زبان بدن body language
پیشگفتار: امروزه اهمیت دانش زبان بدن در برخورد و معاشرت با افراد (خانواده، دوستان، همکاران و سایرین) بیش از پیش افزایش پیدا کرده است. این مسئله
[…]
فروردین ۱۸, ۱۴۰۲
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
فروردین ۱۸, ۱۴۰۲
موضوعات
مقالات
صنایع دستی و جایگاه آن در صنعت گردشگری ایران
صنایع دستی برای هر کشور و فرهنگی نیاز مبرم و نماینده ای از تاریخ و نحوه زندگی آنان است در حدود ۸۰۰۰ سال قبل که به
[…]
دی ۲۳, ۱۴۰۱
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
دی ۲۳, ۱۴۰۱
موضوعات
مقالات
گاسترونومی
Gastronomy /Gaˈstrɒnəmi/ اهمیت صنعت غذا و نوشیدنی از دیر باز بر کسی پوشیده نیست. به طوری که می توان گفت در چند دهه اخیر صنعت غذا
[…]
دی ۱, ۱۴۰۱
منتشر شده توسط
صادق ثقفی اصل
on
دی ۱, ۱۴۰۱
موضوعات
مقالات
۱۸نکته ی طلایی در افزایش ارتباط خود با دیگران
یکی از موارد مهم که قطعاً تأثیر بسزایی در بهبود روند زندگی شخصی دارد، دانستن یکسری نکات مهم و ضروری در ارتباطات می باشد. همچنین در
[…]
1
2
3
4
5
6
7
8
صفحه بعدی