الگوهای رفتاری
تیر ۲, ۱۴۰۱معرفی مشکلات و موانع توسعه گردشگری در شهرستان گیلان
آذر ۱۲, ۱۴۰۱
- اهمیت وجود واحد غذا و نوشیدنی (Food and Beverage) که همان پذیرایی و تشریفات در هتل می باشد که در برخی کتب یا منابع با عنوان غذا و نوشابه آورده شده است.
- بخش غذا و نوشیدنی، یکی از بخش های درآمدزا در هتل که به نوعی می توان گفت تکمیل کننده خدمات هتل (واحدهای اقامتی) می باشد.
- این بخش شامل: رستوران، کافی شاپ، تالار پذیرایی، روم سرویس در هتل های سه ستاره به بالا می باشد.
- مدیریت بخش غذا و نوشیدنی در واحدهای اقامتی کوچک مانند مهمانپذیر، هتل یک ستاره و دوستاره به عهده خانم سرمایه گذار می باشد.
- در واحدهای اقامتی بزرگ مانند مهمانپذیر درجه۱، هتل های ۳ستاره به بالا مدیریت این بخش باید توسط فرد باتجربه و بادانش صورت بگیرد که به امور پذیرایی از مهمانان وارد باشد.
- در کلیه ی هتل های دنیا مخصوصاً در کشور عزیزمان، جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد فضای رقابتی در سرویس دهی مطلوب به مشتریان و میهمانان مقیم در هتل مدیران می بایست با در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات مدرن به واحد غذا و نوشابه که در افزایش درآمد هتل موثر باشد بهتر عمل نمایند. زیرا به جرات می توان گفت که تنها تفریح و گذران اوقات فراغت مردم مراجعه به مراکز تفریحی و صرف غذا است.
- در هتل هایی که با توجه به دارا بودن امکانات و خدمات محدود و برخوردار نبودن از امکانات اقامتی عالی می توانند از طریق بهبود در کیفیت سرویس دهی در بخش غذا و نوشیدنی عمل نمایند. به عنوان مثال می توانند برخی از خدمات غذا و نوشیدنی خود مانند ارائه سرویس غذا در اتاق به صورت رایگان یا یک وعده غذایی (ناهار یا شام) علاوه بر صبحانه بر روی اتاق به صورت تخفیف دار به میهمان ارائه نمایند. یا همچنین با اختصاص دادن فضایی مناسب در جهت برگزاری مراسم ها، رویداد و سمینار با قیمت های مناسب کمبودهای موجود خود را به نحوه مطلوب جبران نمایند.
