
Chef decorating desserts
از آنجایی که شریان حیاتی یک سازمان مخصوصاً سازمان های بزرگ که به ارائه خدمات مشغول نیز می باشند، نیروی انسانی آن است. لذا پرداختن و معرفی پرسنل آن جهت بهتر شناساندن سازمان مخصوصاً هتل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در این مقاله ما سعی برآن داریم که مشاغل موجود در هتل که به حفظ و پویایی صنعت هتلداری کمک بسزایی می کند را خدمتتون معرفی نماییم.
” برای بهتر دیده شده مطالب ما را با دیگران به اشتراک بگذارید”

قناد Confectionery:
قناد بایستی در کارگاه قنادی به درست کردن کیک و شیرینی بپردازد. میزان دقیق مواد اولیه را بداند، از مواد اولیه مرغوب و تازه و با کیفیت استفاده نماید. قدرت خلاقیت در دیزاین کیک ها و شیرینی ها داشته باشد. آن چیزی که بیشتر از همه در شغل قناد و مهارت های قناد مشهود است، توانایی طراحی ظاهر و دکور و دیزاین شیرینی جات و کیک ها می باشد. همچنین باید مهارت هایش را متناسب با گذر زمان بروزرسانی کند.
دیگر وظایف قناد می تواند:
- سفارش مواد اولیه شیرینی و دسر از انبار مرکزی آشپزخانه هتل؛
- نظارت بر نحوه ی تهیه و طبخ انواع شیرینی خشک و تر، کیک و دسر در کارگاه قنادی هتل؛
- آموزش قناد تازه کار و کمک قناد در کارگاه قنادی هتل؛
- دریافت سفارش انواع شیرینی تر و خشک و دسر از رستوران و کافی شاپ و روم سرویس در هتل ؛
- استفاده از دستگاه و فناوری بروز در تهیه ی انواع شیرینی های خشک و تر، کیک و دسر در کارگاه قنادی هتل؛
- هوشیار بودن نسبت به اتفاقات پیرامون در هتل؛
- همکاری مداوم با سایر واحدهای موجود (شامل: رستوران و کافی شاپ، روم سرویس، خانه داری و غیره) جهت فروش اتاق ها و خدمات در هتل؛

خصوصایت اصلی قناد شامل:
- برخوردار بودن از سلامتی کامل جسمی، روحی و روانی در طول انجام وظایف خود
- مسلط بودن کامل به نحوه ی تهیه و طبخ انواع شیرینی تر و خشک، دسر؛
- حفظ ظاهر آراسته و تمیز بودن لباس فرم، استفاده از خوشبو کننده مناسب در طول ساعات کاری خود؛
- با حوصله بودن و برخوردار بودن از دانش عمومی در هنگام پاسخگویی به سؤالات پرسنل کارگاه قنادی توسط قناد؛
- داشتن حفظ آرامش روحی و روانی و توانایی تصمیم گیری مناسب در تحلیل مشکلات و بهبود شرایط سخت کاری؛
- برخوردار بودن از وجدان کاری و علاقه مندی به کار در طول زمان کاری؛
- داشتن اطلاعات عمومی قوی در هنگام پاسخگویی به سؤالات متعدد پرسنل در کارگاه قنادی؛
- برخوردار بودن از قدرت تصمیمگیری در هنگام انجام دادن وظایف خود؛

برایمان بنویسید که شما چه خصوصیات و شرایطی را درباره قناد لازم و ضروری می دانید؟
صادق ثقفی اصل
کارشناس ارشد برنامه ریزی جغرافیای روستایی/کالبدی فضایی
دانش آموخته دانشگاه دولتی خوارزمی البرز
فعال صنعت گردشگری و هتلداری
مدرس مدیریت هتلداری، مدیریت گردشگری