از آنجایی که شریان حیاتی یک سازمان مخصوصاً سازمان های بزرگ که به ارائه خدمات مشغول نیز می باشند، نیروی انسانی آن است. لذا پرداختن و معرفی پرسنل آن جهت بهتر شناساندن سازمان مخصوصاً هتل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در این مقاله ما سعی برآن داریم که مشاغل موجود در هتل که به حفظ و پویایی صنعت هتلداری کمک بسزایی می کند را خدمتتون معرفی نماییم.
” برای بهتر دیده شده مطالب ما را با دیگران به اشتراک بگذارید”

قصاب
Butcher:
در اکثر واحدهای تولیدی و خدماتی مثل هتل، رستوران، شرکت ها و سازمان ها به دلیل حجم بالای ملزومات مصرفی رده شغلی با عنوان مسئول خرید فعالیت دارد
دیگر وظایف قصاب می تواند:
- دریافت سفارش اقلام مصرفی از قسمت های هتل و تهیه لیست سفارش؛
- جست وجوی فروشندگان معتبر و کالاهای مرغوب تر جهت سفارش؛
- پیگیری مداوم قیمت اقلام مورد نیاز جهت سفارش برای قسمت های هتل؛
- انجام فرآیند خرید اقلام مورد نیاز(چانه زنی، فاکتور نمودن، سفارش)؛
- چک نمودن و اطمینان از دریافت کالای مصرفی؛
- تسویه حساب کامل با فروشنده پس ازدریافت کالای مصرفی؛
- جلوگیری از ورود و خروج افراد متفرقه به جز (مدیر رستوران، مدیر غذا و نوشیدنی و مدیر هتل)؛
- هوشیار بودن نسبت به اتفاقات پیرامون در هنگام فروش؛
- همکاری مداوم با سایر واحدهای موجود در هتل(شامل:غذا و نوشیدنی، خانه داری، آشپزخانه، لباسشویی و غیره ) جهت دریافت فروش اقلام نوشیدنی و غذا در رستوران؛
خصوصایت اصلی قصاب شامل:
- امانت داری و درستکار بودن؛
- برخوردار بودن از سلامتی کامل جسمی، روحی و روانی در طول انجام وظایف خود؛
- آشنایی کامل با علم خرید مواد اولیه؛
- برخوردار بودن از وجدان کاری و علاقه مندی به کار در طول زمان کاری؛
- برخوردار بودن از قدرت تصمیمگیری در هنگام انجام دادن وظایف خود؛
برایمان بنویسید که شما چه خصوصیات و شرایطی را درباره قصاب لازم و ضروری می دانید؟
صادق ثقفی اصل
کارشناس ارشد برنامه ریزی جغرافیای روستایی/کالبدی فضایی
دانش آموخته دانشگاه دولتی خوارزمی البرز
فعال صنعت گردشگری و هتلداری
مدرس مدیریت هتلداری، مدیریت گردشگری